Bogens forfatter

Jonathan Løw har været med i opstarten af 4 virksomheder.

Han er bl.a. stifter af virksomheden engodsag.dk samt var med de første 8 måneder af Sprout - verdens første blyant, som kan plantes og blive til krydderurter. 
Udover iværksætteriet har Jonathan været ansat som online chef for Bog & idé og rådgiver i investeringsfonden Accelerace
 

Jonathan Løw udgav i 2014 bogen Listen Louder, der omhandler iværksætteri og innovation og indtil videre er solgt i over 15.000 eksemplarer. Derudover er han redaktør på #1 bestselleren GURUBOGEN fra 2016.

Han driver til daglig foredrags- og PR-virksomheden Listen Louder.

Facts om bogen

ISBN:             978-87-997323-6-4

Antal sider:      50

Format:           Kvadratisk, hardcover

 

Pris:                100 kr.

Tryk:               LaserTryk.dk A/S er officiel tryksponsor og partner

Udgivelsesdag: 2. oktober 2017

Design:           Umage Bureau

Korrektur:         Tove Fensten

Er du træt af ordet disruption? Så kald det i stedet for jordbærtærte, sommerferie eller noget andet, du virkelig holder af.


Lad os droppe slagsmålet om det konkrete ord og i stedet lytte højere til potentialet i den udvikling og verden, vi er en del af.


Denne lille bog er en konkret og jordnær guide til disruption. Bogen stiller skarpt på, hvad begrebet egentlig vil sige, og den kommer ind på de teknologier, vi kan få glæde af i fremtiden.


Derudover kommer Disruptionbogen med bud på, hvordan man gør disruption simpelt i sin organisation samt hvilke forskellige måder, der findes i forhold til at disrupte og innovere virksomheder og forretningsmodeller på.


Disruptionbogen er oplagt læsning for ledere, forretningsudviklere, HR-medarbejdere samt for iværksættere og alle andre, der arbejder med fornyelse og forandring.

Disruptionbogen

Presse

Interesseret i interviews, foredrag, anmeldereksemplarer eller lignende?
Send en mail til jonathan@listenlouder.dk

© 2018 af Jonathan Løw // Listen Louder // Mobil: +45 28 78 54 50 // mail: nysgerrig@listenlouder.dk // Persondatapolitik

  • Sort LinkedIn ikon
  • Følg Listen Louder på Facebook
  • Følg Listen Louder på YouTube
  • Følg Listen Louder på Instagram
  • Følg Listen Louder på Vimeo